ISÄNTÄVÄKI

Me, muusikkopariskunta Liisa Moliis & Kimmo Niininen, olemme tehneet musiikkia ja tuottaneet erilaisia tapahtumia parin vuosikymmenen ajan. Meillä on kaksi lasta, Lenni, joka laulaa, soittaa selloa ja kitaraa, sekä Liila, joka soittaa viulua ja harrastaa tanssia ja draamaa.

Yhteisenä unelmanamme oli pitkään löytää oma paikka toteuttaa erilaisia ideoita ja konsertteja klassisen musiikin, jazzin, improteatterin ja draaman saralla, ja yhdistää niihin muita taiteenlajeja, ruokakulttuuria unohtamatta (rakastamme ruokaa!). 

Kun Hemmet -taloyhtiöstä tuli myyntiin Hanna Frosteruksen entinen koti, tiesimme, että se oli silkkaa johdatusta. Tämä oli juuri se oikea paikka - talo, joka tulvii historiaa, tarinoita ja taiteilijoita - tuoda kaikki vuosien ajalta kerätty tietotaitomme ja intohimomme kulttuuritekemisestä, ja yhdistää se ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. 

Jotain erilaista, jotain sykähdyttävää, jotain kaunista ja kestävää, sitä me, Hemmetin isäntäväki, haluamme jakaa.

Remontoimme ja sisustimme kotimme huolella ja juuri sellaiseksi, että se antaisi kauniit puitteet kulttuuritapahtumille, musiikille ja elämälle. Haluamme kunnioittaa Hannan perintöä, sekä aineellista että henkistä, ja toivomme sen näkyvän kodissamme. Hemmetin seinillä on myös Liisan oman suvun taidetta mm. kuvataiteilija Kalervo Moliisin ja Henrik Moliisin - Liisan isoisän ja isoisoisän - siveltimestä. Moliisien taide yhdistyy siten Hemmetin kulttuuriperintöön, mikä tekee kodistamme meille henkilökohtaisesti entistäkin tärkeämmän.

Jos haluat tutustua Liisan musiikkiin, klikkaa TÄSTÄ

Hemmetin kissat

Hemmetin kissat Masi ja Mooses ovat iloinen ja utelias rescuekissa-parivaljakko, jotka tulivat meille keväällä 2020 nuorina kissoina, ja valloittivat heti sekä kotimme että sydämemme täysin. 

Masi on kotoisin Romaniasta, josta se pelastettiin erinäisten mutkien kautta Suomeen. Hänessä on selvästi etelän temperamenttia, mutta hän on myös kovin ihmisrakas ja hellyydenkipeä, kun sille päälle sattuu. Mooses on kuvankaunis punainen hurmuri, joka on ottanut erityisesti Hemmetin emännän omakseen. Mooses on hieman ujompi, mutta rakastaa omia ihmisiä. 

Masi ja Mooses ilahduttavat Hemmetin kävijöitä, mikäli sillä tuulella ovat, mutta saattavat myös vetäytyä kellariin omaan rauhaan yleisötapahtumien ajaksi.