Privaatti Joulumyyjäiset

Hemmetin joulumyyjäiset 12.-13.12. klo 10.00-15.00. 

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta! Vapaa pääsy.  

Koronan asettamien rajoitusten mukaisesti paikalle voi tulla puolen tunnein välein. Kerrallaan otetaan sisälle korkeintaan 10 henkilöä. Asiakkaiden välillä tuuletetaan ja desinfioidaan paikat. Varaathan oman aikasi Liisalta, ks. yhteystiedot alla. 

Joulukahvila avoinna, elävää musiikkia, ja valikoitujen paikallisten pienyrittäjien ihania, yksilöllisiä tuotteita. Kahvio auki, ja jouluherkkuja (joulutorttuja, suklaamuffinsseja ja chocolate chip cookieseja) voit nauttia joko paikan päällä tunnelmasta nauttien, tai ostaa kotiin vietäväksi. Erikoisuutena Design Kakut Oy:n ihania juustokakkupaloja saatavilla myös kahviosta paikan päällä maisteltavaksi.

Ilmoittautumiset: 

info@hemmetinkulttuurikoti.fi tai teksti/whatsappviesti numeroon 0505500202.

Mukana:

CardHaven: Porvoolainen floristi ja käsityöläinen Sari Harjaluoma on boheemi "vanha sielu", joka tykkää harrastuksenaan näprätä kortteja ja erilaisia koristeita. Sari käyttää mahdollisimman paljon erilaisia kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Hemmetin joulumarkkinoilla on saatavilla Cardhavenin koristeellisia kortteja sekä ihania jouluenkelikoristeita.

Virpi Pakaslahti: Virpi, porvoolainen puutarhasuunnittelija ja -valmentaja, ammentaa rauhaa ja läsnäoloa ympäröivästä luonnosta ja puutarhanhoidosta. Hemmetin joulumyyjäisiin Virpiltä ostettavissa kauniita, rakkaudella käsintehtyjä havukransseja. Kransseja on tarjolla erikokoisia.

Minna Rissanen: Minna on porvoolainen taiteilija, runoilija, muusikko ja käsityöläinen, joka tekee kauniita, herkkiä, vanhanajan käsitöitä uudella tatsilla. Minnan tuotteina ihanat pussukat sekä sukat ja lapaset. Saatavilla myös Oma Vuosi -kalenteri, jossa Rissasen koskettavat kuukausirunot. Kalenteri on ns. avoin, eli päiväämätön, joten päivämäärät voi kirjoittaa itse.

DetailPix: Porvoolaisen kuvataiteilijan, Annika Jussilan, itsekehittämänsä käsialan kulmakiviä ovat runsaat yksityiskohdat sekä tarkkuus. Lopputulos on uniikit, useimmiten mustavalkoiset, taideteokset, jotka hurmaa tyylikkyydellään. Myyjäisissämme tarjolla DetailPixin kortteja ja julisteita. Lisäksi Annika ottaa vastaan tilaustöitä. Asiakkaan toiveiden pohjalta syntyy mm. muotokuvia lemmikeistä ja ihmisistä, sekä uniikkeja julisteita kodin seinälle. Lisätietoja www.detailpix.fi

Niko Laurila Photography: Niko Laurila on monipuolinen valokuvaaja ja kuvankäsittelijä, jonka lempikohteena esiintyy kotikaupunkimme Porvoo. Nikon huikeat, Porvoo-aiheiset valokuvat muuntautuvat monenlaisiksi eri tuotteiksi, mm. tarjottimiksi, juoma-alusiksi, tauluiksi, jopa parkki-kiekoiksi, ja yksilöllisiksi koruiksi.

Esther Schüzt: Esther on alunperin luxenburgilainen mutta jo varsin sipoolaistunut, pian valmistuva kokki, joka rakastaa käsitöitä ja vanhoja menetelmiä. Hapanjuuren käyttö on hänen intohimonsa, ja hänen erikoisalansa ovat aidot artesaanileivät, jotka valmistetaan ilman mitään lisäaineita. Myyjäisissä tarjolla myös näkkileipää (myös ketogeenistä ja gluteenitonta), saksalaisia Weihnachtsstollen -jouluherkkuja, sekä karamellisoituja manteleita.

DesignKakut: Designkakut on askolalaisen Kristiina Eskolan intohimo ja tyylinäyte. Kristiina rakastaa kauniita, näyttäviä ja taivaallisen makuisia kakkuja, jotka valmistuvat laadukkaista raaka-aineista, ja viimeistellään näyttävillä koristeilla. Kakut tehdään yksilöllisesti, ja ne sisältävät luxuselementtejä, kuten aitoa kultaa tai hopeaa. Tärkein on kuitenkin kakun ydin, eli maku, joka tulee tuoreista ja parhaista raaka-aineista. Näitä taideteoksia saa maistella Hemmetin kahviossa myyjäisten aikana. Tarjolla silloin maailman parhaita juustokakkuja, joita kannattaa tulla maistelemaan vähän kauempaakin.

Hemmetin oma joulukahvio: Istahda hetkeksi nauttimaan tunnelmasta ja joulumusiikista, ja maistelemaan DesignKakkujen lisäksi myös muita jouluherkkuja. Tarjolla on mm. talon omia suussasulavia suklaamuffinsseja, joulutorttuja, ja aitoja amerikkalaisia chocolate chip cookieseja, joita opettelimme valmistamaan Floridassa asustaessamme. Kahvia ja glögiä palan painikkeeksi. Ja ehkäpä talonväki soittaa ja laulaa samalla myös muutamia kauneimpia joululauluja.